« Druk druk druk druk!Afzien in België.... »

Terugblik op Huis Bergh 2010

08-05-10

Permalink 00:09:35, van Menno E-Mail , 150 woorden   Dutch (NL)
CategorieŽn: Algemeen

Terugblik op Huis Bergh 2010

Zo'n nieuwsblog als deze is natuurlijk bedoeld om het meer positievere nieuws naar de buitenwereld te doen uitgaan. Soms moet er een minder positief berichtje worden geplaatst.

Ondanks de gezelligheid onderling was het jaarlijks evenement voor de eerste keer te prooi gevallen aan slecht weer. De regen zorgde ervoor dat we dit jaar veel minder bezoekers (maar 1220 dit jaar) trokken dan voorheen. Daar doe je dan niets aan, dus voor volgend jaar gaan we er weer hard tegenaan!
Bijkomend was ook nog eens het feit dat er voor deze regio een stookverbod was afgekondigd, waarvan pas na het weekend zou worden bepaald of deze gehandhaaft zou blijven. Met andere woorden, we hadden een weekend vol regen en niet eens een vuurtje om ons aan op te warmen. Ieder mag hier het zijne of het hare van denken.......

Gelukkig komen er nog vele evenementen aan dit jaar, hopelijk met beter weer.