« Pain lovely pain......Foto album 2011 aangemaakt »

Cranenburgh zwaait het jaar 2011 uit!

07-01-12

Permalink 15:15:04, van Menno E-Mail , 92 woorden   Dutch (NL)
CategorieŽn: Algemeen

Cranenburgh zwaait het jaar 2011 uit!

Het werd weer eens tijd een toevoeging te plaatsen in het nieuwsoverzicht van de Compagnie van Cranenburgh. We kijken terug op een zeer geslaagde 'Belegering van Teylingen' waar maar liefst 230 re-enactors uit Engeland, België, Duitsland en Nederland aan meededen. De vooruitzichten voor 2012 is dat we er vanuit gaan dat het evenement te Teylingen zal groeien tot 300 deelnemers in totaal.

Het fotoalbum op deze website is ook aangepast met foto's van evenementen van de periode augustus tot en met december 2011. Hier vindt u een impressie van de verschillende evenementen die we hebben afgelopen.