« Updates, updates, updates..Cranenburgh zwaait het jaar 2011 uit! »

Pain lovely pain......

02-04-12

Permalink 15:23:57, van Menno E-Mail , 125 woorden   Dutch (NL)
CategorieŽn: Algemeen

Pain lovely pain......

Spierpijn, pijn in de knieeën en kuiten, blaren en een gevoel van overmoeidheid..... Kortom het Taktisch Kampement 2012 was weer een daverend succes!
Het Taktisch Kampement werd afgelopen weekend voor de derde keer georganiseerd door Milites Templi in het prachtige Meerdaalwoud onder Leuven. Het evenement draait om de zaterdag waarop een gewapend konvooi vijandig gebied probeert te doorkruisen. De konvooibescherming werd dit jaar gevormd door Milites Templi, de gezellen van Ghismo en natuurlijk de CvC. Tegenover ons bevonden zich de schurken van de Orde van Hagelanders (grapje natuurlijk...ze zijn best lief ;) ). Na circa 10 kilometer en 4 keer vechten waren we echt aan het eind van ons latijn en kunnen we terug kijken op een geslaagde dag. De foto's zullen (hopelijk) binnenkort op onze website verschijnen.