« Eerste foto's van 2012 zijn te bezichtigen!Pain lovely pain...... »

Updates, updates, updates..

05-04-12

Permalink 16:03:42, van Thijs E-Mail , 119 woorden   Dutch (NL)
CategorieŽn: Algemeen

Updates, updates, updates..

Inmiddels is het april, de evenementen voor dit jaar staan ingepland en dus de hoogste tijd om onze agenda naar buiten te brengen. Benieuwd waar u ons tegen het lijf kunt lopen? Neem hier een kijkje.

Daarnaast is de website voor ons evenement op Huis Bergh bijgewerkt. Zowel het programma als de lijst met deelnemers zijn aangepast. De website voor ons middeleeuws festijn op kasteel De Kelder in Doetinchem zal snel volgen.

Ook achter de schermen wordt er hard gewerkt. Zo is ons webteam druk bezig met het herontwerpen van de website. We zullen het niet ontkennen: dit is hard nodig, om ook in de toekomst te kunnen blijven voldoen aan de eisen en verwachtingen van het hedendaags publiek.