« Meer foto's toegevoegd van de voorbije evenementenEerste foto's van 2012 zijn te bezichtigen! »

Allereerste volledige kampement van het jaar

23-04-12

Permalink 13:51:50, van Menno E-Mail , 134 woorden   Dutch (NL)
CategorieŽn: Algemeen

Allereerste volledige kampement van het jaar

We kunnen terug kijken op een geslaagd evenement in Horst, Limburg, afgelopen weekend. Het hele gebeuren vond plaats op en rondom de kasteelruïne en werd georganiseerd door onze vrienden van het Gelres Overkwartier, die dit keer een thuiswedstrijd hadden.
De zwaartepunt van het weekend was de scholendag op vrijdag, waarbij de middeleeuwers maar liefst 750 kinderen weg wijs in de middeleeuwen hebben gemaakt. In ruil hiervoor mochten we het weekend gebruik maken van de ruïne om rond te spelen met ons wapentuig. We hebben dan ook een tweetal leuke bestormingen opgevoerd samen met Gelres Overkwartier, Compagnie van Brederode, Verbond van Christophorus en Uwe en zijn kornuiten.
Over de sfeer op ons eigen kampement valt ook niets te klagen, deze was als vanouds weer super!
Hier zijn de foto's te bekijken. Plaatjes van Horst!