« Wederom een leuke update aan het foto album op de website.Meer foto's toegevoegd van de voorbije evenementen »

Middeleeuws Festijn bij Kasteel De Kelder in Doetinchem

01-06-12

Permalink 20:38:17, van Menno E-Mail , 109 woorden   Dutch (NL)
CategorieŽn: Algemeen

Middeleeuws Festijn bij Kasteel De Kelder in Doetinchem

Gedurende het Pinksterweekend waren we weer op één van de vaste locaties van de Compagnie te vinden, namelijk bij Kasteel De Kelder in Doetinchem. Deze 6de editie was met ruim 1400 weer een leuk en succesvol evenement. Deze editie was tevens de meest uitgebreide van allemaal. Wij hopen dan ook volgend jaar weer samen te werken met de vrijwilligers van het kasteel en de Graaf Otto scoutinggroep. Onze dank gaat verder uit naar de andere aanwezige middeleeuwers van het Campement van Sint Severus, Compagnie van Brederode, de Black Bears, Werckplaets Widoeghe, Gelderse Roos, Polderkol, muziekgroep Krebbel, Trivium aus Bernau, Arjan de Graaf en Joanne van Zadelhoff.
Hier staan de foto's!