« Wat harde feiten over ons evenement op Teylingen op 8 en 9 septemberMiddeleeuws Festijn bij Kasteel De Kelder in Doetinchem »

Wederom een leuke update aan het foto album op de website.

03-07-12

Permalink 14:28:19, van Menno E-Mail , 275 woorden   Dutch (NL)
CategorieŽn: Algemeen

Wederom een leuke update aan het foto album op de website.

Het was weer eens tijd voor een paar toevoegingen aan het foto album op de CvC website, want we hebben er weer een paar leuke evenementen op zitten.

Middeleeuwse Themadagen op de Nieuwe Veste in Coevorden
Op 3, 4 en 5 juni waren we (inmiddels traditiegetrouw) weer met een groepje aanwezig op het jaarlijks terugkerende scholenproject van de middelbare school De Nieuwe Veste in Coevorden. Het weer was dit jaar een stuk beter dan het voorgaande jaar. Vandaar dat we in staat waren op de maandag en de dinsdag de scholieren verschillende facetten van het middeleeuwse krijgswezen op het sportveld te showen. Vooral het gebruik kunnen maken van longbow en kruisboog was een succes. Woensdag waren we wel gedwongen om te verhuizen naar de aula vanwege het verslechterende weer.
Klik hier voor de foto's.

Middeleeuws Ridderspektakel Dordrecht
Op 16 en 17 juni stonden we op het Middeleeuws Ridderspektakel in Dordrecht. Op het evenemententerrein van de Hollandse Biesbosch wel te verstaan. We waren gevraagd om de Cranenburght mee te nemen en hieromheen een mooie demonstratie te verzorgen. Hierbij werden we geholpen door een aantal andere aanwezige clubs. Zeker is dat we gedurende dit evenement een hoop nieuwe vrienden gemaakt hebben!
Foto'tjes!

Ammersoyen Middeleeuws Belegerd
Op 30 juni en 1 juli stond de CvC met een groot aantal andere middeleeuwers op en rond kasteel Ammersoyen in Gelderland. Hier steunden we hertog Adolf van Gelre in zijn aanspraken op het hertogdom Gelre ten koste van diens eigen vader. Jammer genoeg dolven we het onderspit tegen Karel de Stoute die Arnold van Gelre kwam bevrijden uit gevangenschap op Ammersoyen. Volgend jaar maar nog eens proberen, oh edele hertog Adolf???
En hier zijn de foto's te vinden!